Despre mediu, la Green Report (TVR)

Puteti urmari aici un material realizat de echipa emisiunii Green Report despre seminarul privind drepturile muncitorilor sezonieri (la momentul 6:15) si un interviu in care am povestit despre Earth Hour si proiectul manualului de educatie ecologica (la 8:53).

Anunțuri

2 comentarii

  1. daciana
    am hotarat sa numai calatoresc long haul (distante lungi pana in china si mai departe) pt a micsora aportul propriu de CO2 din atmosfera…de asemenea am hotarat sa numai dau 2 bani pe jurnalul national, nu mai mai uit la cuvintele grele ale lui ciutacu di dhimb canalul cand il aud pe cristoiu..poate asa salvez romania…tu ai de gand sa renunti la micile tale tabieturi daunatoare echilibrului ecologic?

  2. D-le Neinfectat, felicitari pentru decizia dvs! Dar de ce nu mergeti mai departe? Ideal ar fi sa nu mai cumparati nici un ziar si sa nu va mai uitati deloc la TV, fiindca astfel economisiti si hartie, si energie electrica.
    Chiar, pe cand o campanie anti-televizor, ca sa micsoram facturile la curent ale romanilor SI nivelul de poluare? Asta da, ecologie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s