Bilanturi

Puteti vedea mai jos newsletter-ul care sintetizeaza activitatea mea din luna martie, iar aici un raport cu principalele repere ale mandatului meu europarlamentar.

Newsletter Europarlamentar – Martie 2009

Anunțuri

4 comentarii

  1. Nu pot să nu observ strânsa colaborare pe care o aveţi cu colega dumneavoastră de partid şi parlament, doamna Corina Creţu. V-aş întreba, suplimentar acelui raport, dacă aveţi o colaborare şi cu parlamentari europeni români de la alte partide. Este o curiozitate din partea mea şi aş vrea să ştiu dacă atmosfera „comunităţii” româneşti din P.E. este tot atât de fierbinte ca la Bucureşti sau dacă, dimpotrivă, toţi românii din P.E. încearcă, pe lângă politica naturală a grupului parlamentar, şi satisfacerea unui „mai bine” românesc. Ţinta comună uneşte românii în P.E.?

  2. @ Idefix
    Eu întrebam despre relaţiile personale şi despre o politică comună naturală. Şi în România unele subiecte, cum ar fi creşterea salariilor şi votarea bugetului Parlamentului României aduce glasul parlamentar în acelaşi ton, la unison, totuşi îmi este greu să găsesc doi parlamentari care sunt împreună pentru România. Reamintesc că parlamentarii europeni servesc europenilor şi nu neapărat românilor, cu atât mai mult partidelor care-i propulsează acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s