De Ziua Europei, la Timisoara

„Eurocandidatul PSD Daciana Sarbu a dat startul campaniei electorale la Timisoara. Sambata dimineata, europarlamentarul social-democrat s-a intalnit cu timisorenii in pietele Doina, Flavia si Iosefin, unde le-a ascultat problemele si le-a prezentat proiectele viitoare. Banatenii au fost interesati in special de prevederile europene in domeniul agriculturii si de subventiile pentru cultivarea legumelor.

Picture 023

Picture 018b

Picture 024

 

La ora 10.00, Daciana Sarbu a sarbatorit la Muzeul Satului Banatean, in Padurea Verde, Ziua Europei. Tinerii timisoreni au oferit un spectacol muzical, au organizat o expozitie de desene si s-au intrecut intr-un cros al tineretii.

Picture 028

Deputatul european a mers si la Liceul Teoretic Nicolaus Lenau, unde a participat la un seminar dedicat zilei de 9 mai, „Teme europene pentru alegeri europene”, la care au fost prezenti parinti, cadre didactice si elevi, interesati de Uniunea Europeana. Daciana Sarbu a prezentat cateva din actiunile pe care le-a realizat in Parlamentul European in mandatul 2007-2009, punand accent pe situatia romanilor din afara granitei tarii si introducerea educatiei ecologice in scoli: „La Parlamentul European am descoperit o altfel de politica, fiecare avem ceva de spus si astfel, putem influenta viata romanilor. Atunci cand am castigat sansa de a ajunge la Bruxelles, am privit-o ca pe un angajament, bazat pe respect. Respectul meu fata de oamenii care m-au votat. Adica respect fata de dumneavoastra. Rezultatele pe care le-am obtinut acolo sunt dovada respectului pe care vi-l port.”

Daciana Sarbu

Discutie pe teme europene, la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau

 

lenau

Alaturi de Olimpia Cirimpei (profesor la liceul Carmen Silva), Maria Barna si Ludwig Holczinger (profesor la Liceul N. Lenau)

autografe

Daciana Sarbu acorda autografe, daruind invitatilor cartea „Micul ghid al Marii UE”, a carei aparitie a sprijinit-o, semnandu-i si prefata.

autografe (2)

Dialog cu participantii la intalnire

Daciana Sarbu a facut apoi prima mutare intr-un concurs de sah, la care s-au inscris juniori si seniori, pasionati de sportul mintii. Cu aceasta ocazie a felicitat-o pe marea maestra, Cristina Foisor, pentru rezultatele obtinute in cariera si a declarat ca isi doreste ca fiica sa, Irina, sa cunoasca tainele acestui sport”.

veronica foisor

Daciana Sarbu ii acorda o diploma Veronicai Foisor, campioana nationala la sah clasic, rapid si blitz, categoria fete sub 16 ani

sah

Daciana Sarbu face prima mutare

Reclame

2 gânduri despre “De Ziua Europei, la Timisoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.