„Prin mine, veti avea mereu o voce in Europa”

„Duminica, Daciana Sarbu a fost prezenta in judetele Caras-Severin si Hunedoara. Eurocandidatul PSD a mers in satul Var, comuna Obreja, unde a luat parte la sfintirea exteriorului bisericii din localitate, alaturi de inalte fete bisericesti, episcopul Caransebesului, PS Lucian si de oamenii din zona.

Picture 066

 

Picture 054

A urmat Sarbatoarea Narciselor din comuna Zarvesti, o manifestare la care muzica fanfarei, parada costumului popular si parfumul narciselor au creat o atmosfera deosebita. Primarul Petru Harambasa a declarat ca a fost permanent sustinut de echipa de europarlamentari social-democrati, pentru a atrage fonduri europene in zona si pentru a duce traditia mai departe. Daciana Sarbu a afirmat ca avem cu ce ne lauda la Bruxelles: “Este important sa ne pastram traditiile si obiceiurile pentru ca sunt deosebite si pentru ca ne reprezinta!”

Picture 071

Dupa-amiaza, Daciana Sarbu s-a aflat la Deva, unde  a avut loc lansarea eurocandidatilor pentru judetul Hunedoara, cu participarea presedintelui PSD, Mircea Geoana. In mesajul transmis, Daciana Sarbu a punctat:

„Incepem o campanie grea. Dar pe noi nu ne-au speriat niciodata greutatile. Am reusit chiar si atunci cand nu ne dadea nimeni vreo sansa. Acum, impreună, vom obtine din nou rezultatul pe care ni-l dorim. Avem nevoie doar de munca si de incredere. Vad in jurul meu numai oameni in care am incredere, iar de munca n-a fugit vreodata nici unul dintre noi! De cate ori a fost nevoie sa-i apar pe romani, nu mi-a fost teama. Atunci cand Romania era invinovatita si umilita, nu m-am sfiit sa le arat europenilor ca au gresit. Prin mine, veti avea mereu o voce in Europa. Fie ca vreti sa va promovati in afara tarii ideile si traditia. Fie ca vreti sa aratati europenilor ce aveti de oferit. Fie ca va confruntati cu probleme sau cu piedici pe care nu le puteti depasi singuri. Trebuie sa stiti, mereu, ca aveti un sprijin la care puteti apela oricand.”

Anunțuri

3 comentarii

  1. chiar trebuie adaugat cuvantul psd, social democratie, socialism, in fiecare fraza? inteleg ca e campanie, dar daca psdul e asa de gozav cum se face ca tot la coada europei suntem?

  2. cine scrie acest blog in ultima vreme stie sa faca propaganda se pare …. uneori unele cuvinte simple si spuse din inima valoareaza cat mii de fraze complexe.
    “Prin mine, veti avea mereu o voce in Europa” frumos slogan insa … nu cred de o voce avem noi nevoie acolo si de un suflet de om care sa isi faca treaba din placere nu doar din obligatie sau sa fie pur si simplu un robot. Eu unul de imagini sunt de multisor satul …. asa ca nu m-ai convins! fara suparere! 😉 Sper sa o ei ca pe o critica constructiva… asta daca apuci sa citesti aci sau doar cei care se ocupa de campanie iti aduc la cunostinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s