In mijlocul aradenilor si timisenilor

„Eurocandidatul PSD Daciana Sarbu a mers vineri in judetele Arad si Timis, unde a vorbit oamenilor despre Parlamentul European, despre munca sa de pana acum, dar si despre proiectele viitoare.

In orasul Lipova a vizitat Centrul rezidential Hora Copiilor, un complex de cladiri reabilitat cu sprijinul unei organizatii din Germania. La eveniment au fost prezenti oaspeti nemti, dar si specialisti de la Directia Judeteana Protectia Copiilor. Impreuna cu reprezentanta centrului, Daciana Sarbu a incercat sa gaseasca solutii pentru ca investitia de la Lipova sa nu ramana neutilizata, asa cum este in prezent. Daciana Sarbu a declarat ca in aceste spatii se pot realiza centre de zi sau ca ele pot deveni adevarate camine pentru tinerii care parasesc casele de copii la varsta majoratului.

 Picture 135

In a doua parte a zilei, europarlamentarul a facut un tur al localitatilor timisene  Jebel, Deta, Moravita si Jamu Mare. Daciana Sarbu le-a vorbit oamenilor despre importanta votului din 7 iunie si le-a prezentat cateva coordonate ale activitatii de la Bruxelles: “Ma voi stradui sa va arat toate rezultatele si toate planurile mele, dar mai ales sa va aflu nemultumirile, asteptarile si dorintele, pentru a le putea sustine in numele dumneavoastra la Parlamentul European”.

Picture 170

Picture 182

Picture 150

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.