O duminica printre timiseni

Duminica dimineata, eurocandidatul PSD Daciana Sarbu a mers la piata, de aceasta data in localitatea Lovrin, din judetul Timis. Aici, a stat de vorba cu comerciantii, a dat mana cu simpatizantii si a discutat cu producatorii, care incurajat-o sa lupte pentru agricultura ecologica. Daciana Sarbu s-a fotografiat cu cei prezenti si le-a ascultat pasurile, declarand ca le va duce mai departe mesajul, ca va fi vocea lor in Parlamentul European si ca va sustine productia si consumul de alimente naturale.

Picture 273

Picture 256

A urmat apoi cel mai vestic punct al tarii, comuna Beba Veche, unde Daciana Sarbu a vizitat biserica din zona si a stat de vorba cu oamenii, renumiti pentru spiritul gospodaresc si pentru gradinile de zarvaturi. N-a putut rata Triplex-ul, un monument dedicat Romaniei, Ungariei si Serbiei, ale caror hotare se intalnesc in acest punct.

 Picture 287

Picture 301

Programul electoral a continuat in comuna Dudestii Vechi, unde a fost intampinata cu multa caldura si cu prajituri de casa, facute de gospodinele de etnie bulgara. Daciana Sarbu s-a intalnit cu alesii zonei si a trecut pe la Muzeul Minoritatii bulgare.

Picture 311

In jurul pranzului s-a plimbat pe strazile din Sanicolau Mare si a facut turul orasului alaturi de tinerii social-democrati din zona, iar apoi s-a oprit la Saravale si Sinpetru Mare.

Picture 322

Echipa de campanie a ajuns apoi in Periam, Varias, Sandra, Biled si Becicherecu Mic, Daciana Sarbu fiind impresionata de primirea facuta.

Picture 346

Anunțuri

2 comentarii

  1. Ce păcat că toate aceste poveşti nu au un ambalaj! Până şi Monumentul Triplex Confinium este undeva în câmp. Euroregiunea DKMT reprezintă undeva pe la 220 de milioane de euro din partea UE pentru proiecte comune transfrontaliere. Habar nu am dacă s-a făcut între timp ceva din ce se propusese acum un an sau doi.

  2. (continuare a unui post precedent!) Va apreciez, deasemenea, ca aveti puterea sa mergeti in mijlocul unor oameni simpli, ca sa le transmiteti ce: un indemn la un comportament ecologic, adica, un comportament civilizat!Nu le promiteti nici strazi mai bune, nici pensii exorbitante. Simpatizez PSD-ul, pentru ca, in ciuda unor derapaje evidente, totusi, iese in fata cu intelectuali. Eu nu inteleg teoria conform careia pensionarii si cei fara multe clase voteaza PSD! Adica, ce sa inteleg, ca intelectualitatea frageda voteaza PDL (probabil pe principiul contrariile se atrag). Si , in plus, pensionarii sunt oligofreni, sau care e problema (mama mea e fosta profesoara si, in prezent, pensionara de un an)!
    PS: Nu sunt un ‘scriitor’ de mesaje pe blog, insa, o sa mai postez aici. Asta pentru mesajul ecologic pe care il dati (fetita mea are 5 ani si este ‘o mare ecologista’, o sa va spun si despre asta!) dar si pentru increderea pe care o am ca sunteti un altfel de politician sincer, corect si necorupt!
    O seara buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s