La Dobric (Bistrita-Nasaud)

photo

Publicitate

6 gânduri despre “La Dobric (Bistrita-Nasaud)

 1. Bănuiesc că ceea ce se vede în spate este şcoala prichindeilor. Ar fi fost interesant să vedem în ce condiţii învaţă aceşti copii, cum arată un grup sanitar, dacă au apă caldă, dacă au o hartă a lumii, a României… profesori cu studii superioare…

 2. Tare turul asta de forta!
  Ma bucur ca exista si politcieni care merg firesc printre oameni, cu atat mai mult cu cat asta ar trebui sa fie normalitatea.
  Succes!

 3. Am o ţintă pentru un politician ecologist: reclama pentru (împotriva) Roşia Montana.
  Este o încercare abjectă de a impulsiona un curent popular care să ducă la acceptarea exploatării aurifere cu cianuri. Nu e posibil să afirmi că exploatarea de la Roşia Montana aduce o pleaşcă de 4 miliarde euro României şi, mai ales, faptul că această exploatare nu poluează.

  Această reclamă este ca şi cum ar pleda pentru eliberarea unui delapidator de bănci pe motiv că în libertate îşi va cheltui banii şi va aduce astfel un surplus la buget.

 4. @ Daciana Sârbu
  Vă solicit o informaţie pentru că sunteţi un fost lider al TSD.
  Ce se întâmplă cu organizaţia de tineret? Blogul lor este în construcţie de o bucată bună de timp, de când domnul Ponta a trecut la politica seniorală, de TSD nu s-a mai auzit absolut nimic, nu aş putea spune în acest moment nici cine este şef acolo. Primesc tot felul de semnale din teritoriu care-mi şoptesc la ureche că tinerilor din partid li se pun tot felul de piedici atunci când vor să candideze pentru posturi eligibile, cum ar fi un post de consilier… Cândva TSD construia evenimente, producea vârfuri politice, era o voce puternică în PSD. Mă puteţi lămurii?

 5. @ Bibliotecarul

  Din pacate scoala nu era renovata,dar n-am facut poze in interior. Este interzisa campania in scoli. Eram la manastirea din Dobric care are curtea comuna cu scoala.
  Cunosti pozitia mea pe subiectul Rosia Montana. Nu este prima lor campanie de dezinformare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.