La Resita

„Daciana Sarbu s-a aflat miercuri in orasul Resita, unde s-a intalnit cu personalul fabricilor de confectii din localitate. Europarlamentarul social-democrat a stat de vorba cu cateva sute de femei, dornice sa-i impartaseasca din problemele salarizarii sau din aspectele privind libera circulatie pe piata muncii.

Picture 441

Daciana Sarbu a declarat ca alături de colegii de la Bruxelles  va face demersuri pentru deschiderea cât mai rapidă a pieţei muncii pentru români în toată Europa: „Vorbind mult cu oamenii, inclusiv acum, pe parcursul campaniei electorale, văd foarte clar dorinţa lor ca problemele cu care se confruntă să fie aduse în atenţia forurilor europene. Realitatea este foarte clară: România are nevoie de linişte şi solidaritate, iar românii – de grijă din partea celor care-i conduc. Aici, acasă, dar şi în Europa!”

Picture 438

Picture 432

Daciana Sarbu a facut apoi un tur al principalelor institutii publice din judet, alaturi de echipa PSD Caras-Severin, condusa de deputatul Ion Mocioalca. Eurocandidatul social-democrat s-a intalnit cu medicii de la Directia Sanitar-Veterinara Caras-Severin, iar dupa-amiaza a participat la instalarea noilor sefi de la Directia Judeteana de Tineret, Casa Judeteana de Pensii si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Astazi, 28 mai, Daciana Sarbu va merge in judetul Arad, iar vineri se va afla la Timisoara”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.