Poul Nyrup Rasmussen, la Timisoara

„Vineri, Daciana Sarbu si conducerea PSD, in frunte cu liderul Mircea Geoana, au fost gazdele presedintelui PES, Poul Nyrup Rasmussen, care a venit la Timisoara, orasul sperantei si al schimbarii.

rasm 3

Oaspetele a fost intampinat pe aeroportul Timisoara de catre Daciana Sarbu si Adrian Severin, dupa care a mers in mijlocul a peste 1000 de timisoreni, adunati in centrul municipiului.

rasmussen 1

Poul Nyrup Rasmussen  a facut un apel tuturor romanilor pentru a merge pe 7 iunie la vot:

„Aveti un motiv bun pentru a vota: exista o optiune politica reala. Poate fi tentant sa ramaneti acasa. Mersul la o circumscriptie electorala ia timp si efort. Dar sa nu credeti ca nemersul la vot nu are nicio influenta. Fac asadar un apel la toate femeile si la toti barbatii –va rog nu ramaneti acasa in ziua alegerilor europene! Folositi-va votul pentru a face alegerea in directia in care credeti ca Europa ar trebuie sa o ia in urmatorii cinci ani!”

 

Daciana Sarbu s-a intalnit apoi cu tinerii adunati in Piata Operei, care au dansat si au cantat, indemand timisorenii sa vina la urne si sa aleaga bine”.

Rezolutie CJAIM 087

Rezolutie CJAIM 074

 Rezolutie CJAIM 083

2 gânduri despre “Poul Nyrup Rasmussen, la Timisoara

  1. Îmi place poza de la final.

    Interesantă este vizita lui Poul Nyrup Rasmussen. Bănuiesc că foarte puţini din populaţia României înţelege de fapt că prezenţa acestui domn în România spune, comunic indirect, că în P.E. grupul PES este unit şi are interese comune, adică PSD este puternic acolo…

    Prezenţa domnului Poul Nyrup Rasmussen este cu atât mai interesantă cu cât şi în Danemarca este campanie electorală, alegerile sunt tot pe 7 iunie 2009.

  2. Daciana, multumesc mult pentru ospitatlitatea si prietenia ta. Manifestarea de la Timisoara a fost extraordinara. Si, cum spune Bibliotecarul mai sus, faptul ca liderul PES a venit sa ne sprijine a fost un gest exceptional, mai ales ca inclusiv dansul e in campanie electorala. Dar mi-a marturisit ca tine sa isi sustina colegii si ca a fost in aceasta campanie in 9 alte tari membre UE.
    Mai e o saptamana. Ai grija de tine. Sanatate multa si succes! Cu drag, Corina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.