Protectia animalelor in PE

logo animals

„Daciana Sarbu este vicepresedinta intergrupului PE pentru bunastarea si protectia animalelor

Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a fost aleasa, miercuri, 2 septembrie, vicepresedinta intergrupului Parlamentului European pentru bunastarea si protectia animalelor.

Acesta este unul dintre primele intergrupuri formate in cadrul co-legislativului Uniunii Europene, fiind fondat in anul 1983.

Intergrupul este unul foarte activ, dezbatand subiecte de importanta majora şi constituind totodata nu doar un loc al discutiilor ci şi un catalizator al actiunilor in domeniu. Intr-adevar, multe initiative la nivel european in domeniul protectiei animalelor isi au originea in discutiile care au avut loc in intergrupul PE pentru bunastarea si protectia animalelor. In acest cadru institutional s-au discutat pentru prima data: situatia puilor de foca, distanta admisa pentru transportarea animalelor in viata, vanarea animalelor pentru blana etc”.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Ar fi interesantă o analiză a fondurilor de vânătoare. De multe ori fondul de vânătoare înseamnă popularea unui ţarc mai mare cu animale, creşterea lor intensivă, după tehnologia fermelor de animale, şi, după un an, are loc „recoltarea”, făcând un masacru.

  2. Buna seara, numele meu este Cosmin Candea si as dori sa va dezvalui cateva probleme, foarte grave, de altfel, care se intampla in Braila, un oras condus in integralitate de membrii PSD. In oras, functioneaza un ONG, asa zis de protectie a animalelor, condus de un fost puscarias, un interlop batran, care este si el membru PSD SI CARE FACE CE VREA EL CU CAINII COMUNITARI DIN ORAS. In acest lagar de exterminare, stau la un loc, 1000 de caini, separati masculii de femele, adevarat, dar intr-un numar extrem de mare, sub cerul liber, fie vara, fie iarna, neprimind nici un tratament, nici un vaccin, mancarea este constituita din niste oase goale aruncate peste gard, care prinde bine, care nu , moare de foame, se mananca intre ei, sunt plini de purici, raie, rani cu infectii groaznice. Este ceva de nedescris, cine a mers acolo si a vazut ce se intampla, a ramas socat. Se captureaza caini din oras, se strang cu miile si la cateva zile dispar 200-300 de caini, ei spunand ca au murit fiindca au fost bolnavi, sau ca au scapat sarind gardurile care-i inconjoara. E stupid, e o batjocura si o nerusinare ce se intampla acolo, se captureaza caini ingrijiti cu dragoste de oameni iubitori de animale, sterilizati, crotaliati, deparazitati, cu zgarda la gat, caini in care s-au investit cateva milioane de lei. Ei aduna orice si cand mergi la acel lagar sa-i recuperezi, nu-i mai gasesti, replicand ca au scapat cand s-a facut transferul, dar in realitate, cei cu crota sunt primii care sunt omorati .ca sa nu cumva sa-i vada cineva. Sunt multe de povestit si tare as dori sa veniti odata la Braila si sa ne putem intalni, impreuna cu cei de la protectia animalelor de la noi din oras si sa va povestim ce se intampla aici. Se omoara mii de caini, se infometeaza, sunt mii de fapte de cruzime fata de caini, cai, etc. Opriti va rog acest macel si pe acesti criminali , care folosesc banii publici in scopuri personale. Se platesc 120 de Ron pe cap de caine pe luna, acestui criminal, se strang foarte multi bani si nu se vede nimic. VOTATI INFIINTAREA POLITIEI ANIMALELOR SI ACTIONATI PENTRU STERILIZAREA TUTUROR CAINILOR COMUNITARI SI RETURNAREA LOR IN LOCURILE DE UNDE PROVIN, ESTE SINGURA SOLUTIE CIVILIZATA SI EUROPEANA DE A SCAPA IN TIMP, DE ACESTE IUBITE ANIMALE. ALTFEL ELE SE VOR INMULTI MEREU SI NU SE VA PUTEA SCAPA NICIODATA DE ELE. AJUTATI-NE CU ACEASTA MARE PROBLEMA SI VA V-OM FI RECUNOSCATORI SI VA V-OM AJUTA NEGRESIT.
    ASTEPT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA.

    CU RESPECT.
    COSMIN CANDEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s