Nu avem presedinte

Citez o fraza din discursul lui Nicolas Sarkozy, in seara victoriei sale in alegeri. “Presedintele republicii trebuie sa-i iubeasca si sa-i respecte pe toti francezii. Eu voi fi presedintele tuturor francezilor. Impreuna vom scrie o pagina noua din istoria noastra. Sunt sigur, dragii mei compatrioti, ca aceasta pagina va fi una minunata”. Rezultatul alegerilor fusese unul strans, care sugerase ca poporul francez era puternic divizat intre doua optiuni. Nu atat de strans precum cel de duminica din Romania, dar totusi noul presedinte a tinut sa le arate, din prima secunda simbolica a propriei presedintii, ca se va stradui sa faca uitata aceasta diviziune.

Sa cautam un exemplu poate mai apropiat, adica al unui lider reales. Angela Merkel, la obtinerea celui de al doilea mandat: “Voi fi un cancelar al tuturor germanilor. La finalul acestui mandat vom avea mai multa solidaritate, nu mai putina”.

Stiti cumva cum se spune “i-am ciuruit” in franceza sau in germana? Nici eu. Si nici nu vreau sa invat…

Din discursul noului – si vechiului – presedinte ales, am aflat ca suntem in plin razboi civil si ca el conduce una din factiunile implicate. Si totusi, eu traiam cu impresia ca alegerile se refera strict la persoana pe care o vrem in fruntea statului, si atat. Oricine s-ar alege, in final, de aceleasi lucruri trebuie sa se ocupe: de locuri de munca, de salarii si pensii, de educatie, de sanatate, de autostrazi, de protejarea mediului. Insa din aceasta primitiva proclamatie a victoriei, nu pot sa nu inteleg ca viitorul – si fostul – presedinte s-ar putea ocupa de aceste lucruri, insa numai pentru cei care l-au votat. Iar restul? Pe restul ii va “ciurui”. Ura, pana la urma, a fost esenta primului sau mandat. Razbunarea va fi, probabil, esenta celui de al doilea.

Probabil ca avem o intelegere foarte diferita a politicii si a semnificatiei votului. Ca europarlamentar, eu reprezint in Europa cetatenii romani, fara sa conteze casuta unde au pus stampila cu jumatate de an in urma. Cand cer la Strasbourg fonduri suplimentare pentru bolnavii cronici, nu ma intereseaza culoarea lor politica; stiu doar ca acum sufera, si au dreptul la protectie din partea statului roman sau a UE. Cand promovez la Bruxelles produsele romanesti, nu ma intereseaza cu cine voteaza ciobanii cand fac branza de burduf; vreau ca agricultura noastra sa aiba o sansa pe piata europeana. Cand ma lupt pentru romanii din Italia, nu ma gandesc cu cine au votat sau vor vota; vreau doar sa se simta aparati, fiindca asta e datoria mea.

De ce? Pentru ca sensul politicii e reprezentarea.

Noi nu avem presedinte. Traian Basescu e specializat doar in castigat alegeri.

Reclame

4 gânduri despre “Nu avem presedinte

 1. DOMNULE PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,

  Subsemnatul,ENE Nicanor George,domiciliat în Bucureşti Şos.Mihai Bravu nr. 2,bl.60 B, Sc.1,Et.8.ap.45,sector 2,descendent al defuncţilor părinţi fireşti şi bunici,în calitate de cetăţean român ,victimă a regimului comunist şi neocomunist ,dar şi luptător anticomunist,in temeiul ART.36 din constitutie -referitor la DREPTUL LA VOT,-[CORELATIV dreptului de a fi ales PRESEDINTE al ROMANIEI -prevazut in art.37 alin (2)din constitutie, art.3 PROTOCOL nr. 1 [DREPTUL LA ALEGERI LIBERE]), art.10, 13,art.14,17,18 din C.E.D.O,precum si pe prevederile tezei finale a art.53,adică pe prevederile Convenţiilor Civile şi Penale împotriva CORUPŢIEI,art.6(1), art.10, art13, art.14,17,18 din C.E.D.O., -art.5-ref. la Responsabilitatea Statului.,art.18 paragraf 1, paragraf 3 -din Convenţia penală privind corupţia,formulez si depun preznta
  CONTESTATIE
  solicitand e renumărare a voturilor în TOATE SECTIILE DE VOTARE INTRUCAT cel putin ASUPRA SECTIILOR IN CARE S-A INTRRUPT PREMEDITAT ENERGIA ELECTRICA Splaneaza SUSPICIUNEA DE FRAUDA ELECTORALA.
  Solicit aceasta ,avand in vedere atributia pe care v-o confera art.146 litera f)VEGHEAZA LA RESPECTAREA PROCEDURII PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI SI CONFIRMA REZULTATELE SUFRAGIULUI.
  SOLICIT TOTODATA, CA PANA LA RENUMARAREA VOTURILOR SA SUSPENDATI NUMIREA IN FUNCTIE A CELUI CARE A ORDONAT FRAUDAREA ALEGERILOR IN INTERES PROPRIU SI DE GRUP CRIMINAL ORGANIZAT!!
  VOTURILE A 137.000 DE ROMANI –PRINTRE CARE SI AL MEU A FOST ANULAT DE CATRE UNELTELE MURDARE ALE LUI BASESCU,PENTRU CA ACESTA SA FIE REALES!!!! PRIN ANULAREA VOTURILOR CELOR 137.000 DE CETATENI ROMANI CU DREPT DE VOT ,ACEST DREPT GARANTAT DE CONSTITUTIE A FOST DESFIINTAT DE O MANA CRIMINALA, INTRUCAT ,ACESTEA AU FOST LIPSITE DE EFICIENTA PRIN SIMPLA STAMPILARE DE CATRE UNELTE OBEDIENTE ANTIDEMOCRATICE!!!
  ORICE DISPOZITIE A UNEI LEGI (DE ALEGERE A PRESEDINTELUI)-PRIN CARE SE INGRADESTE ORI NU SE DA DE PLANO VOTANTULUI POSIBILITATEA CONTESTARII A REZULTATELOR ALEGERILOR ,ESTE NECONSTITUTIONALA,PENTRU CA CEL CE ARE DREPTUL DE A VOTA ,TREBUIE SA AIBA IMPLICIT SI DREPTUL DE A CONTESTA REZULTATUL VOTULUI! –CU ATAT MAI MULT CU CAT EXISTA SUSPICIUNI DE FRAUDA ELECTORALA!!IN CONDITIILE IN CARE NONSIDERATI CA BU POATE FI PRIMITA CONTESTATIA MEA,INVOC EXCEPTIA DE NECONSTITUTIONALITATE A DISPOZITIEI INVOCATE DE CURTE,EVIDENT DETERMINANTA IN REZOLVAREA CAUZEI.
  AVEM DREPTUL SA NE HOTARAM SINGURI DESTINUL.
  POTRIVIT ART.4 ALIN (1 )DIN LEGEA FUNDAMENTALA,STATUL ARE CA FUNDAMENT UNITATEA POPORULUI ROMAN SIN SOLIDARITATEA CETATENILOR SAI.UN DICTATOR NU POATE ASIGURA RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI..BASESCU DISCIMINEAZA CPE CEI 5 MILIONE DE CETATENI ROMANI DISCRIMINANDU-I DUPA CRITERIUL APARTENENTEI POLITICE –DESI ALINEATUL 2 AL ACELUIASI ARTICOL CONSTITUTIONAL II INTERZICE ACEASTA PORNIND DE LA CONSIDERENTUL CA ROMANIA ESTE PATRIA COMUNASI INDIVIZIBILA TUTUROR CETATENILOR SAI
  BA SESCU A INCALCAT PREVEDERILE ART.3 DIN CONSTITUTIE INTRUCAT ,BASESCU SI P.D.L. ISI EXERCITA SUVERANITATEA IN NUME PROPRIU,NETINAND CONT CA SUVERANITATEA NATIONALA APARTINE POPORULUI,ELECTORATULUI CARUIA I-A ANULAT VOTURILE ,PRIVANDU-L DE DREPTUL LA ALEGERI LIBERE SI CORECTE !!!
  În aceste zile… in diverse zone ale patriei au ajuns emisari oranj de la Bucureşti. Oamenii au venit cu directive clare din Modrogan direct din gura lui Vasile Blaga. Potrivit unor oameni care au participat la astfel de întâlniri, tuturor le sunt confiscate telefoanele si apoi sunt prelucrati metodic:
  1.Dacă nu facem treabă bună toţi veţi zbura din funcţii.
  2.Fiecare dintre voi să îşi controleze bine oamenii din subordine.
  3.Faceţi în 2 zile un buget estimativ pentru a aduce fiecare minim 100 de voturi controlabile.
  4.Fiecare om de legătură va fi dota cu un mobil cu SIM special (se va putea vorbi doar în reteaua creata de partid).
  5.Fiecare sa incerce „sa convertească” cât mai mulţi membri ai secţiilor de votare.
  6.Obligatoriu fiecare om din secţie să aibă cel puţin 10 oameni în afara secţiei pentru acţiuni specifice.
  7.Voturile celor din deconcentrate să fie fotografiate pentru control la partid.
  8.Echipe de câte 5 oameni care să se ocupe de diversiuni în zona secţiilor de votare.
  9.Cel puţin un specialist IT care să lanseze (sub coordonare de la Bucuresti) mesaje pe site+urile de socializare.
  10.Fiecare organizaţie judeţeană să fie în stare să mobilizeze cel puţin 5.000 de persoane după ora 21.00 în oraşele reşedinţă de judeţ.
  ŞI TOTUŞI, MAFIA PDL A FURAT DE-A RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 21( SEARA), IAR B.E.C. I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIUMĂ. CA SĂ SĂRBĂTOREASCĂ FURTUL. O FRAUDĂ INACCEPTABILĂ. CEI PESTE 5 MILIOANE DE ALEGĂTORI CARE AM VOTAT SCHIMBAREA. AVEM OBLIGAŢIA SĂ LUPTAM
  In judeţele în care Geoană a câştigat detaşat, la secţiile speciale, rezultatul a fost pe dos.
  Cum au scos-o pe EBA, aşa fac acum şi cu taică-său.
  De fapt, dovada flagrantă a fraudei constă în simplul fapt că aseară, cu câteva minute înainte de ora 9, deci înainte de cele trei exit-poll-uri care l-au indicat victorios pe Geoană, Băsescu a declarat, din curte de la Modrogan, că a câştigat peste 5 milioane de voturi şi e învingător, iar rezultatul a fost validat de B.E.C. la 8 dimineaţa.
  Şi după feţele căzute ale PD-L, Videanu a developat frauda, anunţând periodic, toată noaptea, rezultate ale numărării lor paralele, care denotă controlul totalitar asupra instituţiilor statului, folosite în coordonarea fraudei. Ministerul de Interne a fost transformat în complice al infractorilor. Iar faptul că Blaga – ministru ilegal şi Videanu s-au dus la Ministerul de Interne şi au declarat că au făcut-o ca să mănânce indică nivelul inimaginabil de sfidare pe care l-au atins aceste fraude politice şi umane.
  În zori, când a proclamat că are câteva mii de voturi în plus, Băsescu s-a hăhăit: “un fleac, i-am ciuruit”. Adică pe noi. Cinci milioane două sute de mii de alegători. Nimic neobişnuit pentru Băsescu, care mereu a avut un comportament incompatibil cu al unui şef de stat. Ceea ce ar urma cu el încă un mandat n-ar putea fi decât distrugerea României, ca popor şi ca stat.
  La ora 11, Videanu l-a proclamat câştigător pe Băsescu, cu aproape 70000 de voturi în plus şi a zis că el a avut ca aliat “cetăţeanul”, contra “celei mai mari coaliţii a partidelor împotriva unui om”. Şi a mai zis Videanu că dacă PSD nu va recunoaşte rezultatele după ce ele vor fi anunţate de B.E.C. va fi în ilegalitate. Adică parvenitul din Videle bagă partidele în ilegalitate şi ne ia cetăţenia. Nouă, celor peste 5 milioane de alegători, pentru faptul că am îndrăznit să nu avem creierele spălate (ca “anticomuniştii” care şi-au făcut idol dintr-un nomenclaturist sau “anticorupţii” care susţin patronul corupţiei din România) şi nici furajate (ca nenorociţii mituiţi). La fel, pe noi n-au cu ce să ne şantajeze. Iar ameninţările le explodează în faţă.
  67% dintre alegătorii lui Crin l-au votat pe Mircea Geoană. Contribuţia lui Crin este uriaşă. Ca atare, multe dintre voturile anulate au fost si ale P.N.L.-istilor!PRESIUNEA LUI TARICEANU asupra lui Crin Antonescu se va solda cu necontestarea rezultatelor B.E.C.???Violenta CA SI FRAUDA, SUNT cauze de viciere a EXPRIMARII DREPTULUI LA VOT intr-_o anumita directie prescrisa de altii ,SI NU ALEASA DE TITULARUL DREPTULUI LA VOT!!!
  VOTANTII FIDELI FRAUDATORI AI LUI BASESCU –P.D.L.SUNT CEI CARE AU VENIT LA VOT LA ADAPOSTUL INTUNERICULUI -INTRE ORELE 19.00-21.00(ASA CUM AU SUSTINUT BASESCU TRAIAN SI P.D.L.).
  B.E.C.-ul ,CURTEA CONSTITUTIONALA SUNT CATELUSII LUI BASESCU.LESA PREZIDENTIALA SI-O PUN UNII DE VOIE,DE NEVOIE-
  REZULTATELE ALEGERILOR LE AVEA P.D.L.-ul SI BASESCU DE LA B.E.C.,DAR PENTRU CA ELECTORATUL –CARUIA IAU FOST ANULATE VOTURILE SA NU-SI DEA SEAMA DE COMPLICITATE,INTAI APAREA P.D.L.-ul SA ANUNTE REZULTATE,IAR DUPA 15 MINUTE ,APAREA B.E.C.-ul SA ANUNTE APROAPE ACELEASI REZULTATE CA SI P.D.L.!!
  AGENTUL SECURITATII BASESCU SI MILITARIZATUL P.D.L.,CARE AU MITUIT PESTE 2,5 MILIOANE DE ELECTORI -PENTRU A-SI ASIGURA REALEGEREA PRINTR-O FRAUDA DE TIP HITLER!! IN 2004 PENTRU A IESI BASESCU, AU FOST ANULATE 100.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI NASTASE.
  „Mă îngrijorează modul de presiune pe care l-a făcut (Traian Băsescu – n.r.) cu aparatul de stat şi, mai mult, chiar întâlnirea care au avut-o la ministerul de Interne (Blaga, Videanu şi Berceanu – n.r.), pentru că, vedeţi dumneavoastră, ne învârtim cu toţii în România şi aflăm ce se întâmplă. Întâlnirea de acolo a fost pentru a stabili ca nu cumva să se afle unele din fraudele pe care le-au făcut şi să încerce cât mai mult să reţină PSD, să nu poată să depună dosarul foarte bine pregătit”, a declarat Vanghelie.
  El a declarat că democrat-liberalii sunt disperaţi şi conştienţi de ceea ce au făcut, crezând că pot să „păcălească” toată opinia publică, presa şi partidele politice.
  , “sunt peste un milion de români şantajaţi sau cărora li s-au dat bani pentru buletine”””Şantajurile pe care le încearcă în continuare Traian Băsescu, care le-a făcut şi în campanie, la unii lideri ai noştri, vă spun că nu vor funcţiona. Mă refer la o parte dintre colegii cu care am discutat – e vorba de tot felul de presiuni care s-au făcut şi în campanie, inclusiv la adresa mea, şi care se încearcă în continuare să se facă. Asta nu ne opreşte să ne spunem punctul de vedere şi să-l prindem pe Traian Băsescu că a furat aceste alegeri”.
  La Vaslui au fost renumărate cele 3.000 voturi nule şi s-a constatat că 42 dintre acestea sunt valabile.
  Dragnea: Blaga, Videanu, Berceanu au cerut prefecţilor să şteargă înregistrările de la secţii speciale.VIDEANU SPUNE CA ASA ZICE LEGEA!!!!
  Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că, potrivit unor informaţii pe care le-a primit, democrat-liberalii Blaga, Berceanu şi Videanu au cerut prefecţilor, în urma întâlnirii pe care au avut-o la MAI, să şteargă imaginile filmate de camerele video la secţiile speciale.”Am primit informaţii că, în urma întâlnirii pe care au avut-o ieri (luni – n.r.) la MAI, domnii Blaga, Videanu şi Berceanu au solicitat prefecţilor să facă tot ce le stă în putinţă să şteargă imaginile filmate de camerele de luat vederi la secţiile speciale”, a spus Dragnea.
  El a arătat că PSD face apel la prefecţii din România să nu comită această ilegalitate.
  Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, marţi, că Blaga, Videanu şi Berceanu au avut o întâlnire la ministerul de Interne, care a avut drept scop acoperirea fraudelor pe care le-a făcut PDL, precum şi împiedicarea PSD de a face un dosar foarte bine pregătit despre fraudarea alegerilo

  Brânză este cel care a organizat operaţiunea de fraudare a voturilor din străinătate, conform declaraţiilor mai multor persoane care se află în străinătate. El asavarsit infrac tiunea de constituire de grup criminal organizat
  Deputatul PDL William Brânză, preşedinte al Organizaţiei PDL Diaspora, a declarat, marţi, răspunzând afirmaţiilor liderului PSD Dan Nica despre fraudarea alegerilor, că în străinătate votul românilor a fost corect.
  Fraudarea prezidenţialelor în turul doi, în favoarea lui Traian Băsescu, a avut un caracter naţional, sistematic şi premeditat. Seful Direcţiei de Evidenţă a persoanei de la Sectorul 3, considerând că acesta se face vinovat de operaţiune de fraudare care a fost pusă la cale prin eliberarea de cărţi de identitate

  617.135 români au votat în turul al II-lea în secţiile speciale,. Adică… aproximativ 6% din voturile valabil exprimate au fost date de turiştii electorali în condiţii foarte neclare.Am asistat la cozile interminabile din faţa secţiilor speciale şi cu autobuzele şi autocarele care au bătut ţara în lung şi în lat timp de o zi pentru a căra de colo colo oameni care au votat (şi nu vor păţi nimic) de câte două, trei sau mai multe ori. Diferenţa e de 15.000 de voturi în ţară în favoarea lui Geoană. Numai că Băsescu a câştigat majoritar în afara ţării
  Cei de la UDMR ar marşa rapid pe o soluţie cu PD-L, justificată foarte uşor şi de apartenenţa la aceeaşi familie europeană. PDL a solicitat reprezentanţilor PNL în BEC, BEJ.uri şi BES-uri lsa nu conteste rezultatele alegerilor PENTRU A PRIMI FUNCTII IN GUVERN! Basescu l-a sunat pe Tariceanu si i-a promis ca il pune prim-ministru daca scapa de Crin si aduce PNL la guvernare cu PDL. Tariceanu a raspuns la telefon si a raspuns si la propunere. Si raspunsul a fost “da, vreau, vreau, vreau!!!”. Caci imediat dupa aia, inainte de sedinta Biroului Politic al partidului sau, s-a apucat sa spuna ca PNL nu e un catel de plus al PSD. Iar in sedinta a incercat sa ii momeasca pe colegi sa puna botul la Basescu din nou, povestind cum s-a conversat el cu amicul Traian.
  Călin Popescu Tăriceanu este atît de încrezător în renașterea alianței DA încît a trecut peste toate resentimentele și a purces la negocieri de taină cu nimeni altul decît soțul Elenei Udrea, ca reprezentant al lui Zeus…
  pervers al ielelor portocalii a sfarsit lamentabil. Cine tradeaza azi , tradeaza mereu. Portocala mecanica trebuie lasata sa se satisfaca in poftele guvernarii absolutiste, de una singura, validati-l pe etnotevistul Negoitza si lasati-i sa explodexe pe limba lor in maxim sase luni .
  Singura solutie pe care Crin Antonescu o are la dispozitie acum este opozitia radicala, a demonstrat ca poate si are in spatele sau un urias suport care in perioada urmatoare se va multiplica progresiv . Indiferent ce decizie va lua forul de conducere al PNL, Crin Antonescu si Ludovic Orban pot angrena oricand si in orice formula o larga sustinere populara. Ei sunt si vor fi perceputi ca vectori ai opozitiei reale in fata tavalugului neocastrist al lui Traian Basescu, perceput ca un pericol iminent de peste jumatate din electorat.
  Jocul de glezne al celor carora nu le-a placut cu Basescu dar ar mai vrea odata , se apropie ca nuanta de cel al lui Radu Vasile si Grupul de la Brasov . Apropos, mai stie cineva ceva de Radu Vasile? Atunci s-a jucat fatal soarta taranistilor.
  Daca Dl. Tariceanu isi va continua lambada ambitiilor personale in acelasi ritm, va deveni probabil o copie fidela a lui Marian Milut, impostorul care perfecteaza terenul pentru a topi brandul PNTCD in ciorba de udre a lui Traian Basescu. De ce? Pentru ca liberalii de azi nu mai sunt taranistii din ’98. Au si ei defectele lor, evolueaza si invata din cand in cand, din greselile altora.
  Ministerul de Interne implicat in fraudarea alegerilor la ordinele lui Blaga

  Cine se astepta ca buldogul porocaliu infipt cu coltii in legea si ordinea statului va dormi in cotet, se inseala. Am atras atentia de la bun inceput ca miza ocuparii in forta a Ministerului de interne, schimbarea a tot ce misca in teritoriu de la prefecti pina la nominalizarea discretionara a presedintilor sectiilor de votare care sa-i asigure lui Basescu si mafiei aderente, imunitatea si banul public, pentru urmatorii ani. Evident ca vor urma vremuri grele si cine se bucura astazi , va avea de decontat masiv foarte curand.
  Se contureaza imaginea „succesurilor” elctorale ale Basescului prin implicarea directa a Minsiterului de Interne condus ilegal si din umbra de ministrul demis , interimar, suspendat,Vasile Blaga. Asul castigator din cacealmaua lui Basescu a contat enorm la rasturnarea rezultatelor deja contestate. Ieri in jurul orelor 15.30 , Blaga , Flutur si Videanu, speriati de exit poluri, au initiat o intalnire secreta cu sefii PDL si ai Internelor din teritoriu Ioska Buble confirma ca in fapt au avut loc doua astfel de intalniri, orele 12.30 si cea de la 15.30.Ulterior celor doua intalniri , Vasile Blaga a transmis prin sute de SMS uri structurilor PDL din tara ca Basescu va castiga cu scorul racnit disperat, cu 5 minute inaintea exit polurilor. Camarila mafiei portocalii demonstreaza inca odata ca infractiunea si delatiunea au pus stapanire pe o tara intreaga.
  Si ca tacamul sa fie cat se poate de exotic, aseara la plecarea din sediul intunecat al PDL, Nuty Udrea era insotita de marele deontolog contractual cu STS si SRI, Bogdan Chireac.

  Nu, nu e glumă!

  Disperaţi de scăderea în sondaje şi de faptul că proiectul Iohannis se bucură de încredere din ce în ce mai mare din partea românilor, PD-L a schimbat tactica.

  *
  La Brăila, de ex, în această seară, în faţa magazinului Billa de pe Râmnicul Sărat, un grup de tineri purtând geci de culoare galbenă împărţea de zor pliante…

  De fapt, e mult spus pliante… ci nişte fluturaşi alb-negru, traşi la xerox pe hârtie A4. Mesajul? Aşa cum puteţi vedea mai jos, de a nu-l susţine pe Iohannis.

  Culmea tupeului, se recomandau a fi de la TNL! Impostorii!!!!

  Concluzia? Dacă Băse se luptă cu moguli la TV, pe stradă reprezentanţii săi se dau drept TNL! Că altfel nu-i mai crede nimeni şi îi mai ia şi lumea cu huoo…

  Cine îl susţine pe Geoană? Toate partidele, în afară de PD-L. Ce ne aduce Băsescu, aşa cum s-a şi lăudat, că va face la fel ca până acum? Dezbinare, haos, corupţie, ţigănie, instabilitate, criză generalizată, incapacitate de plată Coaliţia dreptei autentice – PNL şi PNŢCD – în alianţă cu stânga autentică, PSD care, prin Mircea Geoană, pentru prima oară, şi-a recunoscut sub semnătură greşelile trecutului, unele chiar sub numele de criminale. Geoană nici nu a fost, pe atunci, membru al FSN.
  Iar dacă PSD şi-a cerut iertare pentru mineriade, PD(-L) nu a făcut-o niciodată, chiar dacă partidul lor este legatar juridic al FSN (îl poartă ca denumire la tribunal). Nu l-am auzit vreodată pe Vasile Blaga cerându-şi iertare pentru telegrama de felicitare trimisă minerilor după mineriada din iunie 1990, ca prefect de Bihor. Ce să mai zicem de Băsescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, şeful lui Dobre, care l-a dat afară pe ing.Mănucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit şi la câteva zile după mineriada din iunie 1990, Băsescu a fost avansat ministru al Transporturilor. Şi după mineriada din septembrie 1991, Stolojan l-a menţinut pe Băsescu la Transporturi.
  Traian Basescu isi sterge pantofii cu filele Constitutiei si ar putea curata presa de “gaozari” incomozi.Cei care tăiesc în afara graniţelor nu au dreptul de a decideexclusiv soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.Nu mai simt că aș aparține acestei țări O țară unde alegerile se câștigă cu autobuzul și cu heblul tras, o țară unde votul meu e egal cu al celui care primește 10-15 euro sau o găleată cu produse alimentare pentru o ștampilă, o țară care tocmai este pe cale să consfințească triumful suprem al cercopitecilor, al analfabeților, al hoților, al securiștilor și al curvelor Vor încerca să fure, să întoarcă rezultatele, să se isterizeze în stradă. Va fi o zi solicitantă, un veritabil război psihologic. Care premeditează frauda masivă. Şi mişcările de stradă prin care, fie să descurajeze electoratul schimbării şi să-l determine să se predea în faţa fraudei
  N-au putut ei fura, cât am putut noi vota. Şi ne apărăm voturile. Nimeni nu-şi permite să mistifice. Pentru ce – şi pentru cine – să-şi rişte pielea? Deja penalii care au furat vor plăti. Videanu e absolut penibil în slugărcinia lui de a fura. Pretinde că numărătoarea lor paralelă îl indică pe Băsescu câştigător. La o sutime de secundă. Deja portocaliii fac porcării, sting lumina ca să deturneze voturi, dar bine că pe străzi nu îndrăznesc să mai iasă. Oricum, patetic. Urâtă, grotescă ieşire din scenă.
  PREMEDITARRA FURTUL:UI!!!!!
  Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat vineri că PDL face o invitaţie colegilor liberali, aşa cum a făcut-o şi anul trecut, după alegerile parlamentare, ca cele două partide să se întâlnească duminică, după ora 22.00, pentru formarea unui guvern de dreapta în România.
  Gheorghe Flutur a mai făcut o invitaţie către electoratul liberal: să voteze duminică în turul doi al alegerilor prezidenţiale singurul candidat de dreapta, Traian Băsescu.

  Statul mafiot romanesc condus de o frauda umana
  Bateti-va voi joc de cei 137.000 de eklectori carora le-au anulat votul gherial P.D.L. si o sa vedeti ce urmeaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NIMENI, NU SE POATE JUCA CU MANIA POPORULUI INSELAT!!! „Cine ridica sabia, de sabie va pieri”
  Întâmplări din ziua votului
  Duminică a fost o zi agitată şi plină de evenimente. De la orele de început când am încercat reglarea unelor nereguli, până la aglomeraţia de seara, aş avea multe de povestit, mă voi opri însă doar la câteva momente grăitoare.
  Peste tot atârnau banerele unor candidaţi, iar în preajma secţiilor de votare – sau mai exact chiar în poarta unor şcoli – atârnau cu precădere banerele celor calificaţi în finală.

  În urma sesizărilor, poliţia comunitară a acţionat (pentru că fără sesizare singuri nu s-au prins) şi a decupat sloganul, lasând bannerul eventual la locul lui: vezi poza de pe Calea Giuleşti.

  Asta la una dintre secţii, că la altele atârnă şi acum neatinse.

  La intrarea într-o altă secţie de votare, şedea parcat un microbuz tapetat cu afişele altui candidat. Şi aici am făcut sesizare de dimineaţă, dar autobuzul nu s-a clintit până la închiderea urnelor.

  Am amintit aceste nereguli – minore să le spunem – pentru a continua cu întâmplarea din miez de noapte. Obosiţi după o zi de alergătură, sub tensiunea ultimelor evenimente, şi, recunosc, în ceea ce mă priveşte puţin surescitat, cu ceva vreme înainte de miezul nopţii am început să mergem pe la fiecare secţie de votare pentru a aduna copiile după procesele verbale. Am observat că o maşină echipată corespunzător, dar fără vreun semn de identificare, tăia toate banerele PNL-ului amplasate legal, pe toate ale PNL-ului, dar pe niciunul al altora (Băsescu, Geoană, Remus cernea ş.a.m.d.). Am sesizat un echipaj de poliţie care nu a reacţionat, am sesizat un al doilea echipaj şi a urmat o mini-urmărire până la oprirea maşinii respective. După discuţii, echipajul de poliţie a venit şi m-a informat că respectivii sunt reprezentanţii ADP. …Uitasem că pe perioada campaniei, primarul dispusese ştergerea siglei ADP de pe maşini ca să nu mai fie acuzat că face campanie din bani publici. Dar de ce tăia banerele PNL-ului? De ce acum şi nu aşa cum ar fi fost normal, la încheierea campaniei şi înainte de ziua votului? Trişti şi umiliţi, poliţiştii comunitari mi-au dat un singur răspuns la întrebări: „E ordin de sus, de sus de tot!” De unde să fie aşa de sus? „Tocmai de la Primarul Poteraş!!!”

  Pentru mine a fost momentul de maximă tristeţe, şi pe fondul oboselii, să văd că singura regulă a unor autorităţi chiar în ziua alegerilor este arbitrariul, abuzul şi ordinul nelegal de la şeful administrativ. Sau poate ar trebui să spun, de la şeful de tarla…
  Se intampla acum :PD-L face apel la mobilizarea generala , terorizati de posibilitatea pierderii privilegiilor si a puterii absolute, camarila lui Traian Basescu cheama populatia la revolutia portocaliu securistoida. In Piata Universitatii din Bucuresti si in alte locatii din marile orase, mafia lui Basescu speculeaza orice posibilitate pentru a putea crea diversiuni majore pe ultima suta de metri inaintea votului de duminca. Disperarea lor cheama la razboi impotriva „comunismului”, Basescu este curpins de panica provocata de cifrele reale din sondaje unde scade vertiginos in ultimile zile. Structurile sistemului basescoid pregatesc o lovitura machiavelica pentru a putea remonta diferentele procentuale dintre el si Geoana.
  Iata cateva dintre indemnurile la lupta de clasa promovate de fascistoizii sustinatori ai Basescului:
  ”Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
  De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!
  Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!
  Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!
  Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!
  Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!”.-
  Aparati statul mafiot si camarila infractionala promovata si protejata de Traian Basescu…

  Vasile Blaga si-a „delegat” atributiile dar va lovi din umbra

  Interimarul Vasile Blaga se retrage in umbra respectand decizia Curtii de Apel Bucuresti care l-a suspendat din fruntea Ministerului de Interne transferandu-si atributiile de servici catre miercuri atributiile secretarului de stat Mihai Capra.
  Lui Mihai Capra i-au fost delegate toate atributiile legate de buna organizare a alegerilor, iar secretarului general al ministerului i-au fost delegate toate atributiile legate de calitatea de ordonator de credite al Ministerului Administratiei si Internelor, consemneaza comunicatul MAI.
  Sarcinile de servici , mult prea riscante pentru Vasile Blaga in cazul in care Traian Basescu va pierde alegerile, fraudele si gravele ilegalitati comise sub ochii inchisi ai Politiei Romane in turul intai, se vor amplifica masiv in finala prezidentialelor. Basescu nu accepta nici in ruptul capului eventualitatea esecului, semnalele clare puse in scena ieri 1 decembrie , secondate de apelurile disperate ale staffului prezidential in frunte cu Sebastian Lazaroiu si Traian Radu Ungureanu, strigate disperate si incitare la „lupta de clasa” impotriva dusmanului poporului. Infrangerea lui Traian Basescu echivaleaza cu dezmembrarea mafiei promovate de acesta in structurile statului roman iar pentru Traian Basescu , posibilitatea previzibila de a raspunde penal pentru fapte deosbit de grave coomise sub juramant. O revolutie portocalie cu iz bolsevic pluteste in atmosfera si este cat se poate de posibil ca in zilele urmatoare , inclusiv dupa afisarea exit polurilor , sa asistam la miscari violente de strada provocate de personaje specializate in arta mineriadelor , fostul ofiter DIE, Silvian Ionescu , seful ierarhic al lui Traian Basescu la Anvers sprijint de Dl. Dobre , adjunctul lui Basescu de la Transporturi.
  Blaga si-a delagat atributiunile unor colaboratori de nadejde pe care i-a readus in Minister dupa ce ei fusesera trecuti pe linie moarte din pricina unor scandaluri de coruptie cu iz penal.Nu va inchipuiti ca delegarea atributinilor inseamna si pierderea controlului total al Internelor tocmai acum cand pericolul iminent bate la poarta Cotrocenilor. Pe langa sumele de sute de milioane de euro aruncate in lupta , un element important folosit in strategia staff-ului de campanie si al autoritatilor statului aflate in subordinea direcata a sefului suprem , este folosirea fortei acolo unde ea se impune , impotriva opozitiei la Basescu. O dictatura in mijlcul Comunitatii Europene, un regim cu tenta neonazista care va musca intens inainte de prabusire.Blaga a trasat ordine clare inc ainainte de primul tur cu promsiunea ferma ca toti cei care vor actiona se afla sub protectia sa si a Ministerului pe care-l conducea , tot ilegal.
  Secretarii de stat Dan-Valentin Fatuloiu si Marian Tutilescu vor coodona activitatile pe domeniul ordinii si sigurantei publice, respectiv departamentul Schengen si relatii internationale, iar doamna secretar de stat Irina Alexa relatiile institutionale ale MAI.
  Secretarii de stat Marius Tiberiu Marinescu si Liviu Gradinaru vor coordona in continuare segmentele privind reforma administratiei publice locale si relatia cu comunitatile locale.
  BASESCU VREA SA SCAPE CU AJUTORUL MAGISTRATILOR CORUPTI SI SANTAJATI,CU UN AVIZ EMIS IN BAZA LEGATURII DE COLABORARE CU GENERALUL S.I.E .GRIGORAS=TATAL EXPERTULUI CARE A ELABORAT AVIZUL EXTRAJUDICIAR CU PRIVIRE LA FILMULETUL IN CARE AGRESORUL BASESCU LOVEA IN ANUL 2004-CU PUMNUL UN MINOR DE 10 ANI DE ZILE.
  PRIN SECURITATEA DIGITALA PERSONALA ,BASESCU CENZUREAZA CONVORBIRILE TELEFONICE DAR SI SECRETUL TRIMITERILOR POSTEI ELECTRONICE . ESTE INCALCATA LIBERTATEA PE INTERNET A UNOR PERSOANE INCOMODE,PE CARE LE SUPRAVEGHEAZA IN MOD PERMANENT,ATAT CAUTARILE PE INTERNET .DAR MAI ALES INCALCA SECRETUL CONTINUTURILOR EMAILurile TRIMISE JURNALISTILOR –PENTRU CA ACESTIA SA FACA CIOCUL MIC,SI SA NU- INDEPLINEASCA ROLUL SOCIAL CONFERIT DE CONSTITUTIE –ZIARISTULUI-de investigatie!!!!
  ATATA TIMP CAT CEL DIN FRUNTEA STATULUI NU RESPECTA CONSTITUTIA SI LEGILE TARII, SLUJBASII STATULUI ,PRETIND CA NU AU DE CE SA SE SUPUNA LEGII!!
  ARANJAMENTUL dintre BASESCU SI LIDIA BARBULESCU –privind ocuparea functiei de PRESEDINTE al Inaltei Curti de CASATIE si JUSTITIE in schimbul REALEGERII PRESEDINTELUI BASESCU ,a vut in vedere blocarea instantelor a arhivei ,pentru ca OPINIA PUBLICA SOCIETATEA CIVILA sa nu cunoasca CE SE INTAMPLA IN REALITATE in INSTANTELE JUDECATORESTI,la PARCHETE si mai ales la D.N.A.,la C.N.S.A.S. ori la A.N.I.PRIN JUDECATORII CURTII CONSTITUTIONALE<BASESCU ISI VA MENTINE PUTEREA ABSOLUTA ,DICTATORIALA !! Precum judecatorii care tergiverseaza solutionarea echitabila si in ternen rezonabil a cauzelor,(inclusiv redactarea si eliberarea copiilor dupa incheierile sedinta )din data de 22.x.2009,(ZIUA TRIMITERII DOSARULUI DE LA C.S.M. LA ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA)BASESCU Traian a amanat strategic numirea LIDIEI BARBULESC-CA PRESEDINTER AL I.C.C.J.-pana in 03.XII.2009,pentru a nu pierde din voturile justitiabililor care sunt victime ale INJUSTITIEI romane MINTIND PERMANENT opinia publica CA NU A PRIMIT DOSARUL DE LA C.S.M..,acum a intors-o dorind numirea altei persoane(LA FEL DE OBEDIENTA CA MEMBRUL PERMANENT AL C.S.M.) care sa ii asigure NERASPUNDEREA PENALA IN FATA LEGII IN CAZUL FLOTA CA SI IN ALTE DOSARE PENALE!!!S-A SPERAT DE CATRE BASESCU ,CA POATE INSELA ELECTORATUL CU PRETEXTUL POTRIVIT CARUIA NU A AVUT TIMP SA SEMNEZE DECRETUL DE NUMIRE AL LIDIEI BARBULESCU DIN CAUZA CAMPANIEI ELECTORALE PREZIDENTIALE!!!!
  CAZURILE UDREA RIDZI,EBA SUNT CAUZELE ESENTIALE REZOLVATE CUM DORESTE BASESCU -IN ULTIMUL TIMP DE SLUGILE: :LIDIA BARBULESCU,DANIEL MORAR,CODRUTA KOEVESI,PRESDINTII INSTANTELEOR JUDECATORESTI SI PRESDINTII SECTIILOR
  FOSTII MINISTRII AI JUSTITIEI STOICA SI MACOVEI SUNT PRINCIPlALII VINOVATI de STAREA JALNICA IN CARE SE AFLA JUSTITIA ROMANA. DEVENITA O ANEXA PREZIDENTIALA-CA SI TOATE INSTITUTIILE IMPORTANTE ALE STATULUI

  Au fost anulate 138.476 de voturi, toate aparţinînd lui Mircea Geoană. A nu se uita că Traian Băsescu se laudă că are cu cca. 70.000 de voturi mai mult decît contracandidatul său. Iată de unde apare diferenţa.
  La acestea trebuie adăugate şi numărul mare de voturi exprimate în Secţiile de Votare Speciale, 617.135, numărate pînă acum, şi asupra cărora există suspiciuni dar şi dovezi de fraudă. Au fost, de asemenea luate în calcul – fiind măsluite în favoarea Dictachiorului – 300.000 de buletine de vot pe care sînt înregistrate tot atîtea coduri numerice greşite. Pînă acum, s-a constatat că la 1.600 de Secţii de Votare au fost falsificate procesele verbale şi modificate tot în beneficiul lui Traian Băsescu. Ele însă nu se potrivesc, şi nu se închid corect, aruncînd o nouă lumină asupra diverselor forme de fraudă aplicate de banda lui Pazvante Chiorul. Un calcul elementar ne arată, însă, că s-a furat cu toptanul, şi uneori fără acoperire. Astfel, numărul total de voturi valabil exprimate, de 10.481.568 adunat cu numărul de voturi nule, 138.476, ar trebui să fie egal cu numărul celor prezenţi la vot, adică 10.620.116 (conform datelor furnizate de BEC), dar, după cum se poate observa, cifra rezultată diferă (10.620.044). Este o diferenţă de 72 de persoane!
  Tot cu scop de fraudare s-au ordonat întreruperi de curent electric în localităţile controlate de primarii pedelişti – Bucureşti, Cluj-Napoca, Alba, Arad, precum şi în localităţi din judeţele Prahova, Teleorman, Olt, Mehedinţi ş.a. Aşa se explină faptul că pînă luni dimineaţă, Dictachiorul a putut răsturna situaţia în favoarea sa.
  COMUNISTII DE PANA IN 1989 AU FOST MAI INTELIGENTI DECAT CEI ACTUALI,CACI AU STIUT SA SAPE DE CEL CE VROIA SA DOMNEASCA VESNIC!!!
  EU PREFER UN PRESEDINTE CARE NU VA AVEA IMIXTIUNI IN JUSTITIE ORI IN ACTIVITATEA CURTII !DE CE NU PUNETI CAPAT TERORII ACESTOR CRIME IMPOTRIVA UMANITATII?????? STIU CA VETI RESPINGE SI CONTESTATIA MEA –CA SI CONTESTATIA PSD-ului –ori a reprezentantuluiu lor,PENTRU CA SUNTETI SANTAJATI DE BASESCU=CREATURA SITUATA LA NIVELUL 15 PE SCARA RAULUI !!!!
  SOLICIT admiterea CONTESTATIEI ,e renumărare a voturilor în secţii le de votare sin care s-a interrupt planificat energia electrica la ordinal P.D.L.al carui minister are in subiordine IDEB
  Bucureşti,.09.XII..2009 ENE NICANOR GEORGE
  Victimă a abuzurilor neocomuniste
  personal şi prin mandatarul meu fiu
  Ene Dragoş Marian

  ……………………. ……………………..

  DOMNULUI PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,

 2. NU aruncati cu piatra in tabara adversa. La fel de murdari sunt cei din tabara noastra. Ar terbui facut odata curat.
  Sa stii ca imi place la nebunie motto -ul tau. Ar tebui facut ceva in acest sens. Din pacate tori sefii de organizatii PSD, PDL si PNL au in minte doar banii. Nu mai respecta omul de rand si drepturile acestuia.

 3. as dori sa nu fiu intr-o stangacie ci intr-o stanga autentica …..
  pana atunci domnilor parol parol !!…ma uit sa vad ce o sa se intample in psd la intalnirea biroului permanent si daca dupa ceva ani de opozitie o sa vad ce imi doresc mult…pana atunci…tacuta usor trista si ca tot poporul pe margine si nu in tribuna ca mariile noastre dragi conducatori

  recunosc nu l-am putut vota pe Geoana chiar daca nu-l ador pe Basescu.Imi pare rau pentru limita mea de stanga. ))Astept poate o sa avem o revelatie frumoasa in urmatorii ani.Psdul are capcitatea de a se reforma mai trebuie sa si vrea.Aveti oameni valorosi dar nu ii puneti la inaintare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.