Obiectivele socialistilor europeni la Copenhaga

Anunțuri

3 comentarii

 1. Îmi place formularea… AMBIŢIA NOASTRĂ… Toată lumea vorbeşte despre ţinte, obiective… este ceva constructiv trecerea la ambiţii, sună mai mult uman şi mai puţin politic.

 2. MAI INTAI DE CURATAREA SI PROTEJAREA MEDIULUI AMBIANT,CRED CA ESTE NECESARA PROTEJAREA AGENTULUI ANTROPIC.A OAMENILOR CARE SUNT OAMENI TOCMAI DE CATRE CEI CE SUNT INUMANI!DACA ACESTA NU SE POATE ,CACI NU VOR SA LASE PUTEREA ALTORA.,ATUNCI TREBUIE INDEPARTATE DIN VIATA PUBLICA ACESTE REZIDURI UMANE!!!

  CINE A INTELES CUM AU STAT LUCRURILE ,ISI AMINTESTE CA LIDERII MARCANTI AI P.D.L.-ului(BLAGA) AU ZIS DE LA INCEPUT CA DACA SE RENUMARA VOTURILE ,O SA FOE MAI RAU!!!
  DE UNDE STIAU ?PAI EI AU CONDUS OPERATIUNEA INVALIDARII VOTURILOR PENTRU GEOANA -PRIN STAMPILAREA ACESTORA INCA O DATA ORI DE DE DOUA ORI SI CU APLICAREA STAMPILEI DE VOT SI PE DREPTUNGHIUL IN CARE ERA NUMELE CANDIDATULUI BASESCU –PENTRU A SE SPUNE ULTERIOR CA VOTANTUL L-A VRUT PE BASESCU!!!
  D.N.A.ESTE =POLITIE POLITICA .CA SI A.N.I.A.N.A.F.DUPA BECALI ,VOICU,URMEAZA CERCETAREA ABUZIVA A LUI VANGHELIE SI HREBENCIUC APOI CEVA DE LA P.N.L.(A INCEPUT CU FOSTUL MINISTRU AL MUNCII,PENTRU ACONTINUA CU LO-CA SEA CEDEZE!!).DACA ERAM DIN TIMP CREZUT ,NU SE AJUNGEA AICI

  CU OCAZIA SCHIMBARII JANDARMILOR LUI BLAGA CARE PAZEAU SACII CU BULETINE DE VOT (DE LA BIROURILE ELECTORALE JUDETENE )UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELE DE VOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!AU FOST ILEGAL DESIGILATE DOCUMENTELE SAVARSINDU-SE INFRACTIUNE DE RUPERE DE SIGILII, TRISOTUL BASESCU A CONDUS OPERATIUNEA BAZANDU-SE PE CEAUSISTA LIDIA BARBULESCU MEMBRA PERMANENTA A C.S.M. SO PROPUSA PRESEDINTE A I.C.C.J.-SEFA LUI CAZANCIUC (IN TRECUT PURTATOR DE CUVANT LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. -IAR ACUM IN M.A.E.).ACUM TRAIAN BASESCU VA SEMNA DECRETUL PREZIDENTIAL DE NUMIRE AL OBEDIENTEI INFRACTOARE LIDIA BARBULESCU.,
  FDE CE NU SAU TRANSPORTAT IMEDIAT LA TRIBUNALE SACII DE BULETINE DE VOT?PENTRU CA S-A PASTRAT SOLUTIA DE REZERVA ,CA DACA SE FACE CONTESTATIE IMPOTRIVA REZULTATELOR ALEGERII-DE CATRE P.S.D-. ,SA SE TREACA LA PLANUL B AL ANULARII BULETINELOR DE VOT VALABILE ALE LUI GEOANA CONCOMITENT CU DISTRUGEREA ALTORA SI INLOCUIREA LOR CU BULETINE FAVORABILE LUI BASESCU.
  [UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELDEVOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!]
  Minoritatile “nationale”( Uniunea Ucrainienilor din Romania,Partida Romilor „Pro- Europa”,Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Polonezilor din Romania,Federatia Comunitatilor Evreiesiti din Romania ,Uniunea Croaţilor din România,Asociatia Italienilor din Romania)sunt liantul intre agenturile straine si tradatorii din serviciile secrete din Romania-de care vorbea asasinatul CEAUSESCU!
  METODA RACOLARII DE CATRE PDL PRESUPUNE COINTERESARE SI SANTAJ.STITI CE LI SE SPUNE PE FATA CELOR CARE SUNT CHEMATI SA TRADEZE?”ORICUM BASESCU CASTIGA”.ESTE UN INSTRUMEN DE LUCRU ORDINAR!
  DE CE SE DORESTE CA PANA LUNI SA SE REZOLVE NUMARAREA VOTURILOR,?PENTRU CA CE(BARROSO) SI F.M.I. COMPLICII LUI BASESCU .SA POATA VORBI CU UN GUVERN CORUPT AL LUI BASESCU! MAGISTRATII DIIN B.E.C. SUNT COMPLICII SI COAUTORII INFRACTORULUI BASESCU -INCA DE PE TIMPUL CAND BASESCU ERA PRIMAR GENERAL.PE LANGA FAPTUL CA SUNT COINTERESATI,PENTRU A NU TRADA, SUNT SI SANTAJATI IN PRELABIL DE CATRE POLITIA POLITICA BASESCIANA!!IATA DE CE NUMAI LUPTA CONTINUA SI PERMANENTA PENTRU CASTIGAREA DEMOCRATIEI ESTE SINGURA SANSA PENTRU POPORUL ROMAN !

 3. Am observat abia acum „profetia indienilor Cree din America de Nord”.
  Interesant este că acolo se vorbeşte despre bani. Indienii (nativi-americanii) din America de Nord, până la venirea europenilor, nu ştiau nimic despre bani, făceau numai troc… Banii implică acumulare, economisire, adică un consum superior nevoii de consum… Asta spune multe, nu-i aşa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s