Se poate

Anunțuri

5 comentarii

 1. Felicitari!

  Sper sa vă văd şi pe dumneavoastră intr-o poziţie mai vizibilă, nu numai pe soţul dumneavoastră. Romania are nevoie de politicieni ca voi.

 2. Aţi fost întrebată cum vă simţiţi în calitate de „doamnă preşedinte”. Aţi dat un răspuns extrem de frumos şi aplicat… poate problemele Parlamentului European vor răzbate mai mult în ţară. M-a lovit în acel moment realitatea (cum se spune), pentru că mi-am dat seama că şi „prima doamnă a PNL” este parlamentar european.

  Mă întrebam (fără să ştiu în ce relaţii sunteţi cu doamna Vălean, sper că bune), nu aţi putea face o alianţă cu domnia sa cu scopul construirii unui mecanism prin care cetăţenii României să fie sensibilizaţi vis-a-vis de problemele europene? Bănuiesc că împreună proiectul a fi copleşit de atenţia mass-media, pentru că este şi un pic monden.

 3. Felicitari!

  Nu pot decat sa subscriu la sperantele celorlalti: fie ca aceasta schimbare sa genereze si efectele de care avem cu totii nevoie…

  In plus, va urez o viata de familie cat mai echilibrata (cred ca va fi un efort tot mai provocator). Succes!

 4. @ Daciana Sârbu
  În nici un caz să nu renunţaţi la a mai candida. Oameni care se duc în PE ca la distracţie sunt destui, avem nevoie de câţi mai mulţi care se şi preocupă de ceea ce fac. Nu au ei cu ce să vă atace, faceţi o treabă bună acolo şi nu are nimeni ce să vă reproşeze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s