Dezbatere europeana despre eficienta energetica

„Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, membru al Comisiei de Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara din PE, va prezida luni, 27 septembrie la Bruxelles, lucrarile conferintei despre eficienta energetica din cadrul ICT 2010 – cel mai important si vizibil forum european pe tema cercetarii si inovarii in tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Conferinta va avea tema ‘mobilizarea tehnologiei informatiei in sprijinul eficientei energetice’, subiect dezbatut recent in cadrul Comisiei de Mediu, pornind de la o opinie formulata – in numele acesteia – de Daciana Sarbu.

Forumul se va bucura de participarea vicepresedintelui Comisiei Europene Neelie Kroes, a comisarului european pentru Cercetare, Inovare si Stiinta Máire Geoghegan-Quinn, precum si a premierului Belgiei, Yves Leterme si a printului Phillippe al Belgiei, in prezenta a sute de jurnalisti, cercetatori si reprezentanti ai industriei IT si comunicatiilor din toata lumea.

In debutul discutiilor, Daciana Sarbu va sustine o prezentare axata pe ideea ca eficienta energetica este o tema relevanta in prezent nu numai din perspectiva protejarii mediului, dar si a reducerii costurilor de catre companii in vederea micsorarii preturilor pentru consumatori.

In cadrul conferintei prezidate de Daciana Sarbu vor sustine prezentari reprezentantii Consiliului Mondial de Afaceri pentru Dezvoltare Durabila, precum si reprezentantii a trei mari companii din domeniul tehnologiei informatiei (Ericsson, Orange si Siemens).

In cadrul aceluiasi eveniment, Daciana Sarbu se va afla printre invitatii pranzului de lucru la care vor participa vicepresedintele CE Neelie Kroes, alaturi de Primul Ministru belgian si printul Phillippe al Belgiei”.

Reclame

Un gând despre “Dezbatere europeana despre eficienta energetica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.