O campanie necesara

AUTISM ROMANIA – Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism – desfasoara in aceasta perioada o campanie de informare despre autism pentru a creste astfel notorietatea acestui subiect care este inca prea putin cunoscut in Romania. Modul de comunicare ales este unul aparte, respectiv prin intermediul fotografiei.

Astfel, plecand de la o macheta (cea de mai jos)  unde sunt reprezentate grafic cele mai frecvente manifestari ale unei persoane care sufera de autism, fotografii amatori si/sau profesionisti vor putea  trimite fotografii care sa prezinte, in viziunea proprie, unul din acele tipuri de comportament reprezentate.

Fotografiile vor fi expuse in diferite medii de comunicare, insotite de comentarii legate de tipul de comportament reprezentat in fotografia respectiva. La finalul campaniei  cele mai bune fotografii  vor fi expuse  intr-o zona centrala  si puternic circulata din capitala. Sa speram ca  mesajul va ajunge la cat mai multi oameni, iar aceasta suferinta va incepe sa fie mai bine inteleasa.

 

Publicitate

Un gând despre “O campanie necesara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.