Presedintele Comisiei de Agricultura din Parlamentul European – la dezbaterea „Romania si Reforma Politicii Agricole Comune. Impact si Oportunitati”

Daciana Sarbu si Viorica Dancila, eurodeputate PSD (S&D), membre in Comisia de Agricultura si Dezvoltare Rurala a PE, organizeaza marti, 26 iunie 2012, incepand cu orele 14:30, dezbaterea “Romania si Reforma Politicii Agricole Comune. Impact si Oportunitati”.

Invitatul special este Paolo De Castro, Presedintele Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului European.

La eveniment participa Ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, secretarul de stat Achim Irimescu, precum si lideri ai asociatiilor si sindicatelor producatorilor agricoli. Reuniunea are in centru una dintre temele cele mai importante aflate in aceasta perioada pe agenda institutiilor europene – reforma Politicii Agricole Comune dupa 2013, dar si modul in care aceasta va afecta tara noastra.

Dezbaterea este organizata cu prilejul reuniunii anuale a Grupului S&D din PE, desfasurate in acest an la Bucuresti, in intervalul 25-28 iunie.

Intalnirea se va desfasura in sala Constanta a hotelului JW Marriott, Calea 13 Septembrie 90, Bucuresti.

2 gânduri despre “Presedintele Comisiei de Agricultura din Parlamentul European – la dezbaterea „Romania si Reforma Politicii Agricole Comune. Impact si Oportunitati”

  1. BARAGANUL corespunzator irigat sa devina castronul cu salate si fructe a romaniei.
    Sa se refaca cele 3milioana de hect.ce erau irigate prin tabere de muca cu puscariasi,dar si cu civili care nu au unde sa munceasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.