De Ziua Europei, cu dragoste de Romania!

De fiecare data cand sarbatorim Uniunea Europeana, merita sa ne amintim cat de mult contribuim si noi la frumusetea si identitatea acesteia. Traditiile, succesele recente, dar in primul rand romanii – fie ramasi acasa, fie muncind in alte tari, la cules de capsuni sau la Oxford; tinerii nostri spectaculosi, care obtin premii la toate olimpiadele internationale; medicii si profesorii nostri, sportivii sau artistii respectati si laudati in toata lumea – toate acestea fac Romania sa aiba o identitate tot mai clara si treptat tot mai recunoscuta in UE.
Un gand special in aceasta zi de sarbatoare catre agricultorii nostri, care merita si vor avea mai mult sprijin in Uniunea Europeana, mai multe fonduri prin Politica Agricola Comuna si, inainte de toate, mai multe sanse sa patrunda pe o piata agricola unde Romania merita sa fie un reper si un lider.
In Parlamentul European am vorbit mereu despre tara mea, fiindca imi doresc sa fie mai cunoscuta si mai apreciata pentru valorile pe care le are. Dar si in Romania, peste tot pe unde merg, am un mesaj catre romani: sa nu mai lasam pe nimeni sa ne priveasca de sus, sa nu le mai permitem nici strainilor, nici compatriotilor sa ne insulte tara, dar mai ales sa fim, fiecare dintre noi, constienti si mandri de ceea ce suntem si de ceea ce putem fi.
Mandri ca suntem romani in Europa!
#MandriCaSuntemRomani #RomaniaPuternica

LSO_1012

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.