Un vot pentru Romania puternica in Europa!

Nu exista o misiune mai importanta pentru un eurodeputat decat sa-si sprijine tara sa se dezvolte, sa devina mai cunoscuta si mai apreciata in Europa.  A venit vremea sa nu mai acceptam sa fim numiti codasii Europei, pentru ca nu suntem! E cu atat mai dureros cand compatrioti de-ai nostri ne numesc in continuare asa.

Putem sa fim mandri de ceea ce suntem, de ce am realizat ca tara, de oamenii nostri valorosi, de copiii nostri talentati care castiga concursuri in Europa si in lume. Avem cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, am devenit campioni la absorbtia fondurilor europene, pentru prima data dupa mult timp exportam mai multe alimente decat importam, producem mai multe masini decat Italia, avem locuri si traditii unice – sunt lucruri pentru care multe tari ne invidiaza si pentru care meritam sa fim recunoscuti si admirati.

Romania se dezvolta dupa 10 ani in care a stat blocata.  Iar aceste realizari se vor simti treptat in buzunarul fiecarui roman si in viata fiecarei familii.

Eurodeputatii care ne reprezinta tara trebuie sa fie cei dintai care sa sustina aceasta lupta, iar noi, echipa PSD-UNPR-PC, am dovedit ca putem. Veniti la vot pe 25 mai si trimiteti in Parlamentul European oameni care vor reprezenta Romania cu demnitate si patriotism!

LSO_8391

Un gând despre “Un vot pentru Romania puternica in Europa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.