Protejarea datelor

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE & PROTEJAREA DATELOR PERSONALE:

Acest blog, creat in 2009, are ca obiectiv oferirea constanta de informatii cu privire la activitatea eurodeputatei Daciana Sârbu.

Blogul nu are ca intentie colectarea de informatii despre vizitatorii sai.

Platforma care gazduieste acest blog, WordPress.com, colecteaza prin constructia sa un minimum de informatii considerat necesar pentru asigurarea unei experiente eficiente pentru vizitatori.

Aceste date sunt colectate strict ca efect al modelului de functionare al platformei WordPress; ele nu sunt accesate de eurodeputata Daciana Sârbu si implicit nici nu sunt folosite de aceasta in vreun fel in activitatea sa.

Detalii despre drepturile introduse prin noua legislatie europeana privind protectia datelor (GDPR) – AICI

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR)

Politica de confidentialitate a WordPress.com

 

INSCRIEREA LA NEWSLETTER:

Va puteti abona la newsletter prin completarea formularului pop-up sau trimitand un email la dacianaoctavia.sarbu@europarl.europa.eu, care sa contina textul:

Confirm ca sunt de acord sa primesc Newsletterul informativ despre activitatea eurodeputatei Daciana Sarbu. Am luat la cunostinta termenii si conditiile referitoare la stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal, precum si la posibilitatile de dezabonare si modificare a preferintelor.

Am luat la cunostinta ca:
Ma pot dezabona sau imi pot schimba preferintele in orice moment.
Prin inscriere, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale (respectiv adresa de email si, dupa caz, numele) in deplina concordanta cu reglementarile europene in vigoare.
Adresa de email este  stocata si protejata in conformitate cu legislatia privind protejarea datelor cu caracter personal si folosita exclusiv pentru transmiterea de informari despre actiunile eurodeputatei Daciana Sarbu, pe perioada activitatii sale. Ea nu va fi impartasita niciodata unei terte parti.

NEWSLETTER – TERMENI SI CONDITII. Va puteti modifica optiunea in orice moment, prin click pe link-ul de dezabonare din partea de jos a oricarei informari pe care o primiti, sau prin email direct la dacianaoctavia.sarbu@europarl.europa.eu.
Prin inscriere, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs (respectiv adresa de email si, dupa caz, numele) in deplina concordanta cu reglementarile europene in vigoare.
Informatiile pe care le furnizati sunt stocate si protejate in conformitate cu legislatia privind protejarea datelor cu caracter personal si folosite exclusiv pentru transmiterea de informari despre actiunile eurodeputatei Daciana Sârbu, pe perioada activitatii sale.
Ele nu vor fi niciodata impartasite unei terte parti. Prin click, va declarati acordul pentru procesarea informatiilor pe care le furnizati in conformitate cu acesti termeni.