Stop dublului standard in calitatea alimentelor in UE!

O serie de studii realizate in cateva tari au certificat existenta unor diferente de calitate intre alimente vandute in Est si in Vest sub aceleasi denumiri. Am ridicat problema catre Consiliu, alaturi de colegul meu ceh Pavel Poc, si m-am bucurat sa constat ca treptat pe parcursul ultimelor luni subiectul a ajuns si pe agenda Comisiei, respectiv a Consiliului ministrilor Agriculturii.

Prin dezbaterea pe care o organizam, vrem sa obtinem raspunsuri clare din partea Comisiei, din partea marilor producatori, din partea reprezentantilor mai multor state afectate de aceasta problema. Este un pas prin care incercam sa mentinem presiunea pentru solutionarea acesteia, iar mesajul dezbaterii, preluat de la cetatenii pe care-i reprezentam, este: STOP dublului standard in calitatea alimentelor din Uniunea Europeana. Aceeasi marca, acelasi produs, aceeasi calitate!

Nu avem in Uniunea Europeana doua categorii de cetateni, prin urmare nu ar trebui sa avem standarde diferite de calitate a alimentelor!

carton FB eveniment DS (1)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.